Missie en roots

Het Salem project bestaat al sinds 2003 in Bamenda, Kameroenen is opgezet door Steve Babila. Hij runt dit project met zijn team met volle overgave. Het Salem voorziet in werkgelegenheid en vanuit de opbrengst worden diverse andere projecten gefinancierd of ondersteund zoals een weeshuis. Zo is er voor verschillende (bijbelschool) studenten collegegeld betaald en zijn straat arme voorganger-families geholpen in maandelijkse inkomsten. Een nabij gelegen weduwenproject mocht eveneens steun ontvangen. Er worden o.a. mais, zoete aardappelen, paprika’s, bananen en ananassen verbouwd. Het salemproject is volledig zelfvoorzienend en daar zijn we trots op en dankbaar voor!

Ongelofelijke impact voor Kameroen

Wat het Salemproject erg bijzonder maakt is het feit dat dit project een zadenfarm is geworden voor Tree of Life! Met andere woorden, deze boerderij levert de zaden die we verstrekken aan legio boeren in dit land. Nu al zien we dat hierdoor honderden mensen de weg uit de armoede hebben gegeven. Iedere euro die hierin is geïnvesteerd is er een geweest die voorgoed een verschil heeft gemaakt.

Met veel trots mogen we stellen dat nu al meer dan 300 mensen geen honger meer hebben dankzij de visie die pastor Steven Babila van onze God heeft gekregen.