Duurzame projecten Kameroen

In Kameroen zetten wij duurzame zelfvoorzienende projecten op om armoede te bestrijden. Wij richten ons met name op landbouw in Noord -West Kameroen in de omgeving van Bamenda, Balikumbat en Jakiri. Wij laten zien dat het mogelijk is om vanuit bijvoorbeeld een zelfvoorzienend landbouwproject weer nieuwe zelfvoorzienende projecten op te zetten. Op die manier staan projecten niet alleen op eigen benen maar zorgen ze ook voor nieuwe aanwas.

” Ik geloof in dit werk omdat als we nu de stekker uit de stichting zouden trekken dat de projecten gewoon doordraaien omdat deze op eigen benen staan.”

Pieter Kruidenier – Founder Stichting Charity Hands

In Kameroen investeren wij naast landbouw ook in microkredieten, onderwijs en helpen wij weeskinderen. Wij hebben in Kameroen al meer dan 60 microkredieten verstrekt.

Duurzame projecten India

In India zijn wij met name actief op het gebied van medische zorg op plaatsen waar geen faciliteiten zijn. Wij komen op plaatsen die alleen te voet bereikbaar zijn. Naast medische zorg investeren wij ook in duurzame projecten zoals microkredieten en onderwijs.

Duurzame projecten Malawi

In Malawi pionieren wij op het gebied van zelfvoorzienende projecten door middel van een interkerkelijk diaconaal platform. Dit platform heeft een grote achterban en er is dan ook veel draagvlak voor dit werk. Voor de toekomst is dit werk van groot belang.

© Copyright 2021 - Charity Hands