Stichting Charity Hands wil een verschil maken voor de allerarmsten in India, Kameroen en Malawi. Wij doen ontwikkelingswerk bijvoorbeeld door het verstrekken van microkredieten aan straatarme zigeunerfamilies en door het opzetten van landbouwprojecten. We streven naar zelfvoorzienende projecten, waarbij de allerarmsten de kans krijgen zelf een bestaan op te bouwen. Dit komt ook tot uiting in onze pay-off: ‘Give a man a fish and he will eat for one day; teach him how to fish and he will eat for life’. We willen de liefde van Christus laten zien aan ieder die hiervoor open staat.

Steve en Truus werken als zendelingen in Kameroen. Steve werkt op het landbouwproject en is eveneens pastor en counselor in de Full Gospel Mission Cameroon. Truus werkt sinds 1987 als zendelinge in Kameroen. Zij zet zich in voor diverse alfabetiseringsprojecten in het land via Wycliffe Bijbelvertalers.

Charity Hands wordt geheel gerund door (vaste) vrijwilligers. In Nederland voor de terugkomende taken, en in het buitenland bij zelfvoorzienende projecten. Er zijn door ons diverse vrijwilligers uitgezonden naar India & Kameroen. de uitzendtermijn kan variëren van twee weken tot zes maanden. Lees meer over het worden van vrijwilliger hier.