Duurzaam ontwikkelingswerk in Kameroen

Ons doel is om een verschil te maken voor armen in Kameroen. Dit doen we vooral  door zelfvoorzienende projecten op te zetten. Op deze manier kan Kameroen zichzelf helpen aan een betere toekomst en hoeven ze steeds minder afhankelijk te zijn van giften uit het westen. Wij investeren in zulke initiatieven zodat een Kameroener op eigen benen kan staan.

Hoe het begon:

Pieter vertrok voor zijn stage missionair werk naar Bamenda Kameroen. Hij liep daar stage in de Full Gospel Mission Cameroon en verbleef bij de familie Babila. Tijdens zijn stage zag hij de armoede maar ook de potentie van o.a. landbouw. Na een succesvolle stage en met veel indrukken kwam hij na drie maanden terug in Nederland. Daar is hij gaan onderzoeken hoe we vanuit Nederland het verschil kunnen maken in Kameroen. Zijn vriend Christian had dezelfde visie voor zendings- en ontwikkelingswerk in India en vervolgens hebben zij in september 2006 de stichting Charity Hands opgericht.

Wij werken samen met Steven, Truus, (zie foto) Divine, Daniel, Cedric en een netwerk van vrijwilligers en kerken. Onze focus ligt op zelfvoorzienende projecten.

Wat we doen in Kameroen

Een overicht van onze projecten