Afrika kan het straks zelf!

Steun arme boeren in Kameroen en zie hoe ze uit de cirkel van armoede kunnen stappen.

Met het Tree of Life project hebben we al veel boeren kunnen helpen. Om het project zo veel mogelijk zelfvoorzienend te laten zijn, onderzoeken we de mogelijkheden om hun oogst af te nemen voor een eerlijke prijs. Door bijvoorbeeld mais te conserveren en op een later moment te verkopen.

Dit voorziet in de kosten van de trainers, maar ook om een noodfonds op te bouwen voor mislukte oogsten. Op deze manier helpen we niet alleen de arme boer, maar ook de community die in droge tijden vaak kampt met torenhoge voedselprijzen.

Als hulporganisatie zijn wij ontzettend dankbaar dat we met behulp van donateurs zoveel mensen hebben kunnen helpen naar een betere toekomst. Maar tegelijkertijd is er nog zoveel te doen. We zijn ook van plan om dit project in Malawi op te zetten. Wil jij ook investeren in het leven van een arm boerengezin? Voor 40 euro ontvangen zij een training & een starterspakket in zaden.

Wil jij ook investeren in het leven van een arm boerengezin? Voor 40 euro ontvangen zij een training & een starterspakket in zaden.

Hoewel 90% van onze projecten zelfvoorzienend zijn, zijn we voor het starten van nieuwe projecten volledig afhankelijk van giften. Helpt u ons mee om samen nog meer impact te hebben? Maak dan een bedrag over op:

Rabobank 12.98.28.459 te Veenendaal
o.v.v. “Uw gekozen projectnaam”

U kunt zelf kiezen aan welk project u wilt geven en dit bij uw gift vermelden. Wij zorgen dan het uw specifieke bestemming krijgt. U kunt ook eenvoudig via iDeal doneren via onderstaand formulier.

Doneer voor het Tree of Life project
  • € 0,00

Al 10 jaar ervaring

Wij werken al tien jaar in India en Kameroen en hebben in die jaren een stabiel netwerk en veel ervaring opgebouwd.

150 + Microkredieten

We hebben in totaal al meer dan 150 microkredieten verstrekt in Malawi, Kameroen en India

ANBI

We zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling, giften zijn dus belasting aftrekbaar.