Enige tijd geleden hebben wij geld ingezameld voor de overstromingen in India. Met name in het gebied Malda was de schade erg groot. Sam en Karin hadden het meteen op hun hart om iets te kunnen beteken voor getroffen mensen. Er was een groot gebrek aan schoon water, medicijnen, dekens en onderdak.

Sam en Karin en hun team hebben meteen een medisch kamp opgezet. Hier zijn ze vier dagen vol aan het werk geweest. Veel mensen hadden last van diarree, tyfus en andere darmklachten. Dankzij de noodhulp konden ze de mensen behandelen en medicijnen meegeven.

Verder hebben zij meer dan 40 gezinnen kunnen helpen door tinnen platen uit de delen die gebruikt kunnen worden om nieuwe huizen te bouwen. Elk gezin kreeg 10 platen. De mensen zijn hen enorm dankbaar. Nu kunnen ze beginnen met het opnieuw opbouwen van het dorp.

Op deze manier konden Sam en Karin en hun team een steentje bijdragen aan de nood die in India heerst. Het is niet de eerste keer dat zij met overstromingen of andere rampen te maken hebben. Ondanks alle ellende en tegenslag doen zij er alles aan om met hun gaven, talenten en ervaring voor anderen klaar te staan. Sam en Karin willen u graag danken voor uw medeleven en alle giften die zij hebben mogen ontvangen. Zij zijn er getuige van geweest dat het werkelijk een groot verschil kan maken voor de mensen daar.