Volgt snel

1
1

Rumphi Project interkerkelijk diaconaal platform

Nieuwsberichten uit Malawi

Wij houden u op de hoogte

Charity Hands

Joshua, op avontuur in Malawi...

Charity Hands is in 2019 betrokken geraakt in Malawi en heeft hier een boerderij aangekocht. Joshua reisde in augustus voor de troepen uit.
Kaas in MalawiCharity Hands

Kaasmakers in Malawi

Ja, dat lees je goed! In Malawi wordt kaas gemaakt. Zeven mannen en acht vrouwen werken in onze kaasmakerij. De eerste en enige in heel Malawi! Ze werken hard en doen hun ontzettende best om goede kaas te maken. ’s Morgens vroeg komen de boeren aanfietsen met een melkbus achterop de fiets...Biycle Cheese

De eerste “Rabobank” in Malawi

Met hulp van de Nederlandse stichting Charity Hands hebben markthandelaren in het armste land van de wereld, Malawi, een succesvol project afgerond. De lening, welke aan hen werd verstrekt, is na de afgesproken periode van 4 maanden volledig terugbetaald, inclusief 4 % rente.

Hongersnood in Malawi

De VN meldde onlangs dat Afrika te kampen heeft met hongersnood. Het zwaarst getroffen land zou Malawi zijn. The Nation, een van de landelijke dagbladen in Malawi, houdt het op 2,8 miljoen Malawianen die met dit hongerprobleem te maken zouden hebben.

Speelgoed in Malawi

In Malawi maken kinderen hun eigen speelgoed. Dit is typisch…

Als hulporganisatie zijn wij ontzettend dankbaar dat we met de hulp van onze donateurs zoveel mensen zicht mochten geven op een betere toekomst. Tegelijkertijd is er nog zoveel te doen. Mogen we (opnieuw) op uw steun rekenen?

Stichting Charity Hands is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Al uw donaties zijn aftrekbaar voor de belastingdienst.

Doneer voor onze projecten in Malawi

Bedrag
Persoonlijke informatie

Wanneer u dit formulier verzend gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

© Copyright 2020 - Charity Hands