Nieuwsberichten uit Malawi

Wij houden u op de hoogte

Malawi gezinnen Foundations for FarmingCharity Hands

100 gezinnen trainen in duurzame landbouw!

De Bethel kerk uit Veenendaal zal komend seizoen geld inzamelen om 100 gezinnen in Malawi te kunnen trainen in duurzame landbouw!
Onderwijs in Malawi

Stralende ogen en een mooie lach

Het is december in Mitongwe, Malawi. Als de eerste haan kraait…
Charity Hands

Joshua, op avontuur in Malawi...

Charity Hands is in 2019 betrokken geraakt in Malawi en heeft hier een boerderij aangekocht. Joshua reisde in augustus voor de troepen uit.
Kaas in MalawiCharity Hands

Kaasmakers in Malawi

Ja, dat lees je goed! In Malawi wordt kaas gemaakt. Zeven mannen en acht vrouwen werken in onze kaasmakerij. De eerste en enige in heel Malawi! Ze werken hard en doen hun ontzettende best om goede kaas te maken. ’s Morgens vroeg komen de boeren aanfietsen met een melkbus achterop de fiets...Biycle Cheese

De eerste “Rabobank” in Malawi

Met hulp van de Nederlandse stichting Charity Hands hebben markthandelaren in het armste land van de wereld, Malawi, een succesvol project afgerond. De lening, welke aan hen werd verstrekt, is na de afgesproken periode van 4 maanden volledig terugbetaald, inclusief 4 % rente.

Hongersnood in Malawi

De VN meldde onlangs dat Afrika te kampen heeft met hongersnood. Het zwaarst getroffen land zou Malawi zijn. The Nation, een van de landelijke dagbladen in Malawi, houdt het op 2,8 miljoen Malawianen die met dit hongerprobleem te maken zouden hebben.

Als hulporganisatie zijn wij ontzettend dankbaar dat we met de hulp van onze donateurs zoveel mensen zicht mochten geven op een betere toekomst. Tegelijkertijd is er nog zoveel te doen. Mogen we (opnieuw) op uw steun rekenen?

Stichting Charity Hands is een ANBI.
Al uw donaties zijn aftrekbaar.

Doneer voor onze projecten in Malawi

Persoonlijke informatie

Wanneer u dit formulier verzend gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.