Duurzaam ontwikkelingswerk in Kameroen

Ons doel is om een verschil te maken voor armen in Kameroen door met name zelfvoorzienende projecten op te zetten. Op die manier kan Kameroen zichzelf helpen aan een betere toekomst en hoeven ze steeds minder afhankelijk te zijn van giften uit het westen. Wij investeren in zulke initiatieven zodat een Kameroener op eigen benen kan staan.

Hoe het begon:

Pieter vertrok voor zijn stage missionair werk naar Bamenda Kameroen. Hij liep daar stage in de Full Gospel Mission Cameroon en verbleef bij de familie Babila. Tijdens zijn stage zag hij de armoede maar ook de potentie van o.a. landbouw. Na een succesvolle stage en een veel indrukken kwam hij,  na drie maanden terug in Nederland en is daar gaan kijken hoe we vanuit Nederland toch verschil kunnen maken in Kameroen. Zijn vriend Christian had zelfde visie voor zendings en ontwikkelingswerk in India en toen zijn ze in september 2006 de stichting Charity Hands begonnen.

Wij werken samen met Steven, Truus, (zie foto) Divine, Daniel, Cedric en een netwerk van vrijwilligers en kerken. Onze focus is op zelfvoorzienende projecten.

Wat we doen in Kameroen

Een overicht van onze projecten