Cursiten luisteren aandachtig bij de Tree of Life cursus in duurzame landbouw

Charles, trainer in duurzame landbouw

Charles is heel enthousiast over het Tree of Life project. Hij vindt het geweldig om boeren les te geven. De boeren zijn betrokken, ze leren hoe ze de mais moeten planten en verzorgen.
1 augustus 2019/door Christian

Symposium Foundations for Farming

Wil je weten wat Foundations for Farming nu eigenlijk inhoudt? Waarom deze landbouw methode een echt antwoord is op armoede? Welkom op ons symposium!
27 juni 2019/door Christian

Divine, man met een missie

Vandaag heb ik, Corné, een bijzonder gesprek gehad met Divine. Divine is predikant in een dorp in Noord West Kameroen. Op dit moment is deze provincie zwaar ontregeld door conflict en hongersnood.
15 mei 2019/door Christian
Kameroen

10 dagen als een vogel in een kooi

Lockdown in Kameroen. Alle burgers zaten 10 dagen lang opgesloten in huis. Leger en separatisten maakten zich schuldig aan mensenrechtenschendingen.
19 februari 2019/door Christian

We hebben een app gebouwd voor Afrika.

Juist ook in Afrika zijn apps nodig: voor het verbeteren van landbouwmethodes en het meten van de resultaten.
19 december 2018/door Margee
Gezin van een boer in Balikumbat

Waarom de armoede in Afrika nog altijd niet overwonnen is…

Je hebt het waarschijnlijk al eerder gehoord - Afrika en andere onderontwikkelde regio's in de wereld zijn gegrepen door armoede en honger.
13 december 2018/door Christian
Kaas in Malawi

Kaasmakers in Malawi

Ja, dat lees je goed! In Malawi wordt kaas gemaakt. Zeven mannen en acht vrouwen werken in onze kaasmakerij. De eerste en enige in heel Malawi! Ze werken hard en doen hun ontzettende best om goede kaas te maken. ’s Morgens vroeg komen de boeren aanfietsen met een melkbus achterop de fiets...Biycle Cheese
5 december 2018/door Christian
verpleegster, himalaya, india

Verpleegkundige op grote hoogte; ontmoet Shalini

Vandaag maak je kennis met Shalini. Wil je haar in het echte leven ontmoeten, dan moet je naar de Himalaya gaan, Haar droom gediplomeerd verpleegkundige worden, is uitgekomen mede door de steun van Charity Hands. Help je haar missie te verwezenlijken door een bijdrage aan haar inkomsten?
12 november 2018/door Christian

Financieel onderwijs in Afrika

Geld of gebrek eraan is vaak de oorzaak van armoede, hebzucht en onderdrukking. Geld kan ook een middel zijn om anderen te ondersteunen. Een instrument om te bouwen aan een hoopvolle toekomst. Je verwacht het misschien niet; Jezus spreekt vaak over financien in Zijn onderwijs.
25 oktober 2018/door Christian

Nehemia beëindigt armoede!

Nehemia is bekend om de herbouw van Jeruzalem. Nehemia brengt het volk terug bij de God van Israël. Hij brengt rechtvaardigheid en beëindigt de armoede. Nehemia is ons tot voorbeeld. Laten we vandaag recht doen en bewogen zijn. Doe iets voor iemand in armoede!
25 oktober 2018/door Christian

FfF Champs Conference Zimbabwe

Vorige week zijn Christian en ik (Pieter) een week op de champs conference in Zimbabwe geweest. We hebben daar veel geleerd over het werk van Foundations for Farming en voor mij persoonlijk ging er een wereld open.
17 maart 2018/door Pieter

Noodhulp overstroming in India 2017

Sam en Karin hebben noodhulp gegeven in een overstroomd dorpje. Dankzij hun hulp kan het dorp weer worden opgebouwd.
7 december 2017/door Corne van Hardeveld
Toon Meer