verpleegster, himalaya, india

Verpleegkundige op grote hoogte; ontmoet Shalini

Vandaag maak je kennis met Shalini. Wil je haar in het echte leven ontmoeten, dan moet je naar de Himalaya gaan, Haar droom gediplomeerd verpleegkundige worden, is uitgekomen mede door de steun van Charity Hands. Help je haar missie te verwezenlijken door een bijdrage aan haar inkomsten?
12 november 2018/door Christian

Financieel onderwijs in Afrika

Geld of gebrek eraan is vaak de oorzaak van armoede, hebzucht en onderdrukking. Geld kan ook een middel zijn om anderen te ondersteunen. Een instrument om te bouwen aan een hoopvolle toekomst. Je verwacht het misschien niet; Jezus spreekt vaak over financien in Zijn onderwijs.
25 oktober 2018/door Christian

Nehemia beëindigt armoede!

Nehemia is bekend om de herbouw van Jeruzalem. Nehemia brengt het volk terug bij de God van Israël. Hij brengt rechtvaardigheid en beëindigt de armoede. Nehemia is ons tot voorbeeld. Laten we vandaag recht doen en bewogen zijn. Doe iets voor iemand in armoede!
25 oktober 2018/door Christian

FfF Champs Conference Zimbabwe

Vorige week zijn Christian en ik (Pieter) een week op de champs conference in Zimbabwe geweest. We hebben daar veel geleerd over het werk van Foundations for Farming en voor mij persoonlijk ging er een wereld open.
17 maart 2018/door Pieter

Noodhulp overstroming in India 2017

Sam en Karin hebben noodhulp gegeven in een overstroomd dorpje. Dankzij hun hulp kan het dorp weer worden opgebouwd.
7 december 2017/door Corne van Hardeveld

Foundations for Farming

Charity hands gaat samenwerken met Foundation for Farming. Foundation for Farming heeft een landbouw methode ontwikkeld voor kleinschalige boeren. Daarbij worden Bijbelse principes in de landbouw toegepast. Wij mogen van de kennis gebruikmaken en toepassen in onze projecten in Kameroen
16 oktober 2017/door Corne van Hardeveld
Gezin boer Balikumbat

Tree of Life project is een succes (3)

Eindelijk kon de oogst worden opgehaald in Balikumbat in Kameroen! Wat een feest, des te meer omdat de oogst groter was dan verwacht. Maar liefst 4 keer zo groot als de voorgaande jaren.
12 oktober 2017/door Corne van Hardeveld

Geef hulp aan de slachtoffers van Malda (India)

Op dit moment willen we niet stilzetten, maar actie ondernemen! Tienduizenden mensen hebben onze hulp nodig omdat ze onder erbarmelijke omstandigheden wonen. Velen zijn hun huis, bezittingen en zelfs geliefden kwijtgeraakt.
4 september 2017/door Corne van Hardeveld

Tree of Life project opgestart (deel 2)

Met het Tree of Life project hebben we al veel boeren kunnen helpen. Om het project zo veel mogelijk zelfvoorzienend te laten zijn, onderzoeken we de mogelijkheden om hun oogst af te nemen voor een eerlijke prijs. Door bijvoorbeeld mais te conserveren en op een later moment te verkopen.
27 juni 2017/door Corne van Hardeveld

Tree of Life project opgestart (deel 1)

Met het Tree of Life project hebben we al veel boeren kunnen helpen. Om het project zo veel mogelijk zelfvoorzienend te laten zijn, onderzoeken we de mogelijkheden om hun oogst af te nemen voor een eerlijke prijs.
21 juni 2017/door Pieter

Gezondheidscursus in de Himalaya

8 juni 2017/door Corne van Hardeveld

Tree of Life verstrekt 51 microkredieten!

Met trots kunnen we meedelen dat we in Balikumbat, Kameroen, eenenvijftig microkredieten hebben verstrekt. Deze microkredieten zijn verstrekt in veredelde zaden aan arme boeren. Onze landbouwexpert Charles begeleidt de boeren in het proces zodat hun stukjes land meer zullen opbrengen.
26 april 2017/door Pieter
Toon Meer