FfF Champs Conference Zimbabwe

Vorige week zijn Christian en ik (Pieter) een week op de champs conference in Zimbabwe geweest. We hebben daar veel geleerd over het werk van Foundations for Farming en voor mij persoonlijk ging er een wereld open.
17 maart 2018/door Pieter

Noodhulp overstroming in India 2017

Sam en Karin hebben noodhulp gegeven in een overstroomd dorpje. Dankzij hun hulp kan het dorp weer worden opgebouwd.
7 december 2017/door Corne van Hardeveld

Foundations for Farming

Charity hands gaat samenwerken met Foundation for Farming. Foundation for Farming heeft een landbouw methode ontwikkeld voor kleinschalige boeren. Daarbij worden Bijbelse principes in de landbouw toegepast. Wij mogen van de kennis gebruikmaken en toepassen in onze projecten in Kameroen
16 oktober 2017/door Corne van Hardeveld
Gezin boer Balikumbat

Tree of Life project is een succes (3)

Eindelijk kon de oogst worden opgehaald in Balikumbat in Kameroen! Wat een feest, des te meer omdat de oogst groter was dan verwacht. Maar liefst 4 keer zo groot als de voorgaande jaren.
12 oktober 2017/door Corne van Hardeveld

Geef hulp aan de slachtoffers van Malda (India)

Op dit moment willen we niet stilzetten, maar actie ondernemen! Tienduizenden mensen hebben onze hulp nodig omdat ze onder erbarmelijke omstandigheden wonen. Velen zijn hun huis, bezittingen en zelfs geliefden kwijtgeraakt.
4 september 2017/door Corne van Hardeveld

Tree of Life project opgestart (deel 2)

Met het Tree of Life project hebben we al veel boeren kunnen helpen. Om het project zo veel mogelijk zelfvoorzienend te laten zijn, onderzoeken we de mogelijkheden om hun oogst af te nemen voor een eerlijke prijs. Door bijvoorbeeld mais te conserveren en op een later moment te verkopen.
27 juni 2017/door Corne van Hardeveld

Tree of Life project opgestart (deel 1)

Met het Tree of Life project hebben we al veel boeren kunnen helpen. Om het project zo veel mogelijk zelfvoorzienend te laten zijn, onderzoeken we de mogelijkheden om hun oogst af te nemen voor een eerlijke prijs.
21 juni 2017/door Pieter

Gezondheidscursus in de Himalaya

8 juni 2017/door Corne van Hardeveld

Tree of Life verstrekt 51 microkredieten!

Met trots kunnen we meedelen dat we in Balikumbat, Kameroen, eenenvijftig microkredieten hebben verstrekt. Deze microkredieten zijn verstrekt in veredelde zaden aan arme boeren. Onze landbouwexpert Charles begeleidt de boeren in het proces zodat hun stukjes land meer zullen opbrengen.
26 april 2017/door Pieter

Deze training kan levens redden!

Deze week ging eindelijk een lange droom van Sam en Karin in vervulling: een medische training verzorgen voor een aantal vrouwen in een klein bergdorpje, ergens in de Himalaya.
11 maart 2017/door Corne van Hardeveld

Microkrediet verandert levens

6 oktober 2016/door Pieter

Nog even en dan…

Uitnodiging voor het Charity Ball wegens het 10-jarig bestaan van Charity Hands.
6 september 2016/door Pieter
Toon Meer